Utolsó frissítés: 2024. 01. 26.

Hulladékgazdálkodás pontosan és szakszerűen

A termelésben és gyártásban egyre nagyobb problémát jelent a mértéktelen hulladéktermelés. A hulladék nap mint nap gombamód szaporodik, jóvátehetetlen károkat okozva a környezetben. Az ipar, a termelő ágazatok működése azonban hulladékképződés nélkül elképzelhetetlen.
A kérdés az, mit kezd a hulladékkal az Ön vállalkozása.

Minden komoly cég tisztában van vele, mennyi szemetet termel tevékenysége során – így azzal is, mennyi problémát jelent az elszállítása. Sok hulladék környezetre ártalmas, gyúlékony, robbanékony, veszélyes így különleges bánásmódot igényel. A szakszerűtlen hulladékgazdálkodás azonban nemcsak a környezetre káros, hanem egy esetleges ellenőrzés során komoly bírságokkal is járhat.

A hulladéktermelés elkerülhetetlen, a környezetszennyezés azonban elkerülhető!
Konténer rakodás Indiába
Konténer rakodás Indiába

Termelési selejt, kiöregedett munkagép, roncsautó, ipari veszélyes hulladék, ház körüli ócska fémek... ahány hulladék, annyiféle hulladékkezelés szükséges.
Külön eljárást igényel a vegyi anyagok, az elektronikai alkatrészek, a kábelek... csupán egy kiszolgált autó lebontása is ezerféle hulladékgazdálkodási problémát vet fel, nem beszélve a bonyolult papírmunkáról, mely mindezzel jár.

Ráadásul az Európai Unió nagyon szigorúan ellenőrzi a hulladékgazdálkodást, azonban ember legyen a talpán, aki kiigazodik bonyolult jogszabályai közt.

Szívesebben koncentrálna munkája gyümölcsére, mint a közben termelt hulladékra? Nyugodt lelkiismerettel szeretné ipari tevékenységét folytatni?
Eddig valószínűleg Ön is problémaként tekintett a hulladékgazdálkodásra, pedig haszna is származhat belőle. Gondolt már például arra, hogy fűthetne a fahulladékkal?

Hulladékból megtakarítás
Konténer előkészítés Indiába
Konténer előkészítés Indiába
A legtöbb cég nem ismeri fel, hogy egy kis odafigyeléssel milyen összehasonlíthatatlan különbségeket tehet működésében.
Mi azonban már tudjuk: a környezettudatos hulladékgazdálkodás nemcsak erkölcsi haszon, hanem jelentős megtakarításokhoz is vezet. Egy jól megtervezett, rugalmas és újrahasznosításon alapuló terv a minimumra szorítja vissza a költségeket!

Bízza ránk a selejtet! A Rozsdás Kft. 25 éve foglalkozik hulladékgazdálkodással. Számos nagyszabású projektben vettünk részt akár mint bontó, hulladék szállító, hulladékfelvásárló, hulladékkereskedő, hulladékkezelő vagy környezetvédelmi tanácsadó.

Miért mi?
 • Naprakészek vagyunk az Európai Uniós jogszabályok, környezetvédelmi előírások terén.
 • Korszerű gépeinkkel bármilyen kezelési, szállítási munkát szakszerűen elvégzünk.
 • Rutinosan intézzük el Ön helyett az adminisztratív feladatokat.
 • Nem lesz gondja a környezetvédelemi szabályok betartására, ezért mi vállaljuk a felelősséget.
 • Az újrahasznosítás pedig közös célunk: a legkorszerűbb technológiákkal keltjük újra életre a selejtesnek ítélt anyagokat, minimálisra csökkentve a környezetre rótt terhet.

Mi veszélyes hulladék? Mi nem az? Ne találgasson! Bízza a hulladékgazdálkodást profikra!
Cégünk, mely több telephellyel is rendelkezik, az egész ország területén vállalkozik az alábbi hulladékgazdálkodási tevékenységek elvégzésére:
Ipari hulladék feldolgozás
Ipari hulladék feldolgozás​
 
 • hulladék felvásárlása
 • hulladék elszállítás
 • hulladék kezelés
 • veszélyes hulladék begyűjtés, szállítás, kezelés
 • acélszerkezeti ipari bontás
 • elfekvő készletek, félkész termékek értékesítése
 • roncsautó átvétele és szakszerű bontása
 • kábelhulladék feldolgozás
 • hulladékgazdálkodási tanácsadás


A hulladékgazdálkodás komplex és összetett tevékenység. Ezért csapatunk a felsőfokú végzettségű közgazdásztól a környezetmérnökig minden képzettségű szakembert felvonultat, aki csak a teljes körű problémamegoldáshoz szükséges.

Nálunk mindig Ön az első
Tudjuk, hogy nincs két egyforma cég, így minden megrendelést egyedien vizsgálunk meg, és a megrendelővel közösen dolgozzuk ki a megfelelő hulladékgazdálkodási módot, hogy minden a lehető legkönnyebben és legszakszerűbben történjen.


Évtizedes működésünk során több száz ügyféllel dolgoztunk együtt, akik szinte kivétel nélkül később is mindig minket választottak, ha szakértőkre volt szükségük.


Mit kap, ha a Rozsdás Kft-t választja?
Tárolás
Tárolás
 1. Nagyfokú rugalmasságot. Minden munkafolyamatot mindig az ügyfél igényei szerint ütemezünk.
 2. Sokoldalúságot. Mivel cégünk a legkülönbözőbb szakembereket vonultatja fel, a legapróbb részletekig minden hulladékgazdálkodással kapcsolatos teendőt megoldunk.
 3. Folyamatos és ingyenes tanácsadást és tájékoztatást a felmerülő jogszabályi változásokról, egyéb kötelezettségekről, hogy mindig képben legyen, mi a legjobb megoldás.
 4. Pontosságot és odafigyelést munkánk végzése során. Tisztában vagyunk vele, milyen veszélyeket rejt magában az ipari hulladék, és pontosan tudjuk, hogyan kell bánni vele.
 5. Minősített és biztosított munkavégzést (ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 Környezetirányítási rendszer,  Környezetszennyezési felelősség biztosítás 50 millió Ft értékben).

Munkánk minőségét jelzi, hogy több Európai Uniós fejlesztési programban sikerrel pályáztunk, melynek köszönhetően a legmodernebb munkagépekkel állunk rendelkezésére.

A tervezéstől a szállításon át a papírmunkáig minden teendőt elvégzünk. A felelősség pedig a miénk: a veszélyes hulladék többé nem jelent veszélyt vállalkozására!

Még nem találkoztunk megoldhatatlan problémával, várjuk a következő kihívást!

Szeretne szakszerű, pontos és környezetbarát megoldást találni hulladékgazdálkodási problémáira? Együtt megtaláljuk a legkedvezőbbet.